Baterie compatibila Asus K75, K75A, K75D, K75DE, K75VD, K75VJ, K75VM, K75V, P55, P55A, P55V, P55VA

Descriere

Baterie compatibila Asus A45, A45D, A45DE, A45DR, A45N, A45V, A45VD, A45VG, A45VM, A45VS, A45VJ, Asus X45, X45A, X45C, X45U, X45V, X45VD, X45VJ


Tip Baterie Celule Li-ion
Tensiune 11.1V
Capacitate 4400 mAh
Culoare Negru
Producator China
Numar celule 6 Bucati
Tip Produs Replacement / compatibil
Conditie Baterie noua, 12 luni garantie


Cum pot identifica bateria de care am nevoie:
- Dupa marca si modelul echipamentului;
- Dupa informatiile de pe eticheta bateriei; informatii despre serie(Part Number, Type, Model, etc.), informatii despre tensiunea bateriei(Atentie: aceasta nu este la fel ca tensiunea de pe sursa de alimentare) si informatii despre constructia chimica(Li-Ion, Li-Polymer).

Cateva sfaturi legate de prelungirea duratei de utilizare a bateriei:
- Dupa Inchiderea/Oprirea Laptop-ului sa se faca din modulul Shut-down sau Hibernate.
- Daca bateria nu este folosita cateva saptamani sau o perioda mai lunga de timp se recomanda incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperatura.


Cum pot maximiza performantele bateriei?
- Pentru ca bateria noua sa ajunga la capitatea maxima nominala de functionare se recomanda starea incarcare descarcare completa de cateva ori;
- Optimizarea completa a "Power Management" din sistemul de BIOS dar si din sistemul de operare va imbunatati performantele bateriei.

Ce durata de functionare are noua baterie?
- Autonomia unei baterii este influentata de mai multi factori: anotimp (grad incalzire echipament), programe rulate (navigarea pe internet are un consum mult mai mic decat vizioarea unui film sau scrierea un DVD), consumatori legati la porturile USB, luminozitate ecran, sunet activat /dezactivat in boxe, configuratie echipament (acelasi model vine de serie cu mai multe variante de echipare), gradul de uzura
- Tehnic autonomia unei baterii depinde de cererile de putere facute de echipament dar si de vechimea echipamentului. Utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, etc.) duc la o scurgere suplimentara a tensiunii bateriei si implicit a duratei de functionare a acesteia.


Pret vechi: 175.00 RON
155.00 RON
(TVA inclus) Discount: 20.00 RON (11%) Reducere 11%
DRLN0538-3
in stoc
+
Comandă rapidă Favorite

Cost de livrare 15 RON

indiferent de localitate

Suport telefonic (9.30-18.00)

--- 021 371 86 70 ---

Similare model

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.