Rucsac laptop Lenovo Y GAMING ARMORED 17.3", Negru

Rucsac laptop Lenovo Y GAMING ARMORED 17.3", Negru

Descriere

Rucsac laptop Lenovo Y GAMING ARMORED 17.3", Negru


Pentru jucatorii ce au nevoie sa transporte mai multe pe umerii lor, Rucsacul Lenovo Y Gaming Armored este mai mult decat ofera. Cu 3 compartimente si 16 buzunare, veti fi bine echipat pentru a transporta un laptop de pana la 17 ", periferice si toate celelalte elemente de baza ale jocului dumneavoastra - exista chiar si o incuietoare in interior creat special pentru setul cu casca. Pentru a va asigura ca arsenalul dumneavoastra este protejat, Rucsacul Lenovo Y Gaming Armored dispune de un exoschelet de vinil modificat pentru protectia impotriva intemperiilor. E timpul sa schimbati viteza!


Construit pentru confort
Pentru spatele tau: partea din spate este turnata prin compresie oferind ventilatie. Pentru umerii tai: bretele ajustabile cu bretea suport pentru piept.


Posibilitati de stocare nelimitate
Trei compartimente si 16 buzuare ce va ofera libertatea de a transporta un laptop de 17" si orice fel de periferice pe care vi le puteti imagina.

Protectie maxima
Poate dumnevoastra aveti nevoie de o umbrela dar, rucsacul dumneavoastra nu! Cu un exoschelet dur si rezistent la apa, veti fi bine echipat in fata Mamei Naturi.Caracteristici generale

Tip Rucsac
Compatibilitate maxima laptop 17.3 inch
Compatibilitate minima laptop 17.3 inch
Numar compartimente exterioare 3
Numar compartimente interioare 3
Tip inchidere Fermoar
Material Poliester Poliuretan
Culoare Negru


Dimensiuni: Lungime 36 cm / Inaltime 50.5 cm / Adancime 18 cm

Greutate: 1.37 Kg

Pret vechi: 350,00 lei
305,00 lei
(TVA inclus) Discount: 45,00 lei (13%) Reducere 13%
GX40L16533
Momentan Indisponibil

Produs original Lenovo

Cost de livrare 15 RON

indiferent de localitate

Suport telefonic (9.30-18.00)

- 021 371 86 70 -

Similare model

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.