Baterie laptop ASUS K52

Descriere

Baterie acumulator compatibil laptop ASUS

Tip Baterie

Celule Li-ion

Tensiune

11.1V

Capacitate

4400 mAh

Culoare

Negru

Producator

China

Numar celule

6 Bucati

Tip Produs

Replacement / compatibil

Conditie

Baterie noua, 12 luni garantie


Cum pot identifica bateria de care am nevoie:
- Dupa marca si modelul echipamentului;
- Dupa informatiile de pe eticheta bateriei; informatii despre serie(Part Number, Type, Model, etc.), informatii despre tensiunea bateriei(Atentie: aceasta nu este la fel ca tensiunea de pe sursa de alimentare) si informatii despre constructia chimica(Li-Ion, Li-Polymer).

Cateva sfaturi legate de prelungirea duratei de utilizare a bateriei:
- Dupa Inchiderea/Oprirea Laptop-ului sa se faca din modulul Shut-down sau Hibernate.
- Daca bateria nu este folosita cateva saptamani sau o perioda mai lunga de timp se recomanda incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperatura.


Cum pot maximiza performantele bateriei?
- Pentru ca bateria noua sa ajunga la capitatea maxima nominala de functionare se recomanda starea incarcare descarcare completa de cateva ori;
- Optimizarea completa a "Power Management" din sistemul de BIOS dar si din sistemul de operare va imbunatati performantele bateriei.

Ce durata de functionare are noua baterie?
- Autonomia unei baterii este influentata de mai multi factori: anotimp (grad incalzire echipament), programe rulate (navigarea pe internet are un consum mult mai mic decat vizioarea unui film sau scrierea un DVD), consumatori legati la porturile USB, luminozitate ecran, sunet activat /dezactivat in boxe, configuratie echipament (acelasi model vine de serie cu mai multe variante de echipare), gradul de uzura
- Tehnic autonomia unei baterii depinde de cererile de putere facute de echipament dar si de vechimea echipamentului. Utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, etc.) duc la o scurgere suplimentara a tensiunii bateriei si implicit a duratei de functionare a acesteia.


Pret vechi: 145,00 lei
135,00 lei
(TVA inclus) Discount: 10,00 lei (7%) Reducere 7%
DRLAS277-9551
Momentan Indisponibil

Cost de livrare 15 RON

indiferent de localitate

Suport telefonic (9.30-18.00)

- 021 371 86 70 -

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.