Termeni Generali

ILCO NETWORKS SRL isi rezerva dreptul de a opera modificari ale preturilor afisate pe site fara o notificare prealabila. In acest sens daca rezulta diferente de pret comanda va fi livrata doar dupa acceptul si confirmarea telefonica sau prin e-mail / fax a clientului.

Adresa de e-mail oferita nu va fi utilizata in niciun alt scop cu exceptia indeplinirii obligatiei noastre contractuale fata de dumneavoastra si a corespondentei cu privire la aceasta.

Exista posibilitatea ca unele produse afisate pe site sa nu fie disponibile chiar daca sunt semnalizate ca atare - stocul variaza zilnic si datorita numarului foarte mare de produse (peste 85.000) nu poate fi actualizat in timp real. Pentru astfel de situatii se poate conveni o alta data de livrare sau anula comanda.

ATENTIE: S.C. ILCO NETWORKS SRL NU raspunde pentru pierderea partiala sau totala a datelor de pe hard-disk. De asemenea firma noastra NU raspunde pentru defectarea partilor componente ale echipamentului (cele ce nu fac obiectul reparatiei) in timpul operatiilor de investigare, reparare sau garantie. Firma noastra raspunde doar pentru situatiile de distrugere a componentelor ca urmarea a neglijentei, accidentelor sau altor situatii similare.

ATENTIE: ECHIPAMENTELE NERIDICATE IN TERMEN DE 90 ZILE DE LA DATA ANUNTARII CLIENTULUI INTRA IN PROPRIETATEA SOCIETATII ILCO NETWORKS S.R.L. IN VEDEREA RECUPERARII SUMELOR INVESTITE IN REPARATIE.

Imaginile atasate produselor sunt proprietatea ILCO NETWORKS SRL si sunt cu caracter informativ.

ILCO NETWORKS SRL administreaza site-ul www.doctor-laptop.ro si isi desfasoara activitarea in conformitate cu Legea nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comerţul electronic.

Telefon Protectia Consumatorului: 021.9551

Whataspp Vorbim pe Whatsapp?