Conditii de livrare

Dupa confirmarea telefonica a comenzii componentele vor fi livrate prin curier rapid - Fan Courier sau DPD (in functie de localitate).

Comenzile se livreaza exclusiv in Romania!

Costul livrarii produselor este de 19 RON / colet / TVA inclus, indiferent de greutate.
Nu se percep KM suplimentari, livrarea la pretul fix de 19 RON este disponibila pe intreg teritoriul tarii.
Livrare sambata: se adauga 10 lei la costul standard

Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport o singura data (15 lei TVA inclus), indiferent de numarul de bucati comandate.

Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 500 lei!

Livrarea produselor se face in 24-48h (in functie de localitate) exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc.

Numere de telefon contact pentru firmele de curierat:

Fan courier: 021.9336 (apelabil din Bucuresti) 021.9336.000 (Apelabil din provincie)

DPD: 031.824.9090

Ridicarea produselor de la sediu

Ridicarea produselor se face personal de catre client (serviciu disponibil DOAR pentru persoanele juridice) de la sediul ILCO Networks S.R.L. din Bucuresti. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:30-18:00. Vizita clientului la sediu se face numai cu programare prealabila in urma contactarii unui operator sau sunand la unul dintre telefoanele afisate la sectiunea Contact.

Achitarea produselor se poate face cu numerar, cu cardul sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar clientul poate ridica produsele numai dupa confirmarea platii in contul nostru.
Avantajul ridicarii comenzii de la sediul consta in faptul ca nu se percep taxe suplimentare, preturile produselor fiind cele afisate pe site. Clientul are dreptul si posibilitatea sa testeze produsul inainte de a-l cumpara.

Whataspp Vorbim pe Whatsapp?