Difuzor Aromatherapy cu touch control, temporizator ajustabil, 7 culori LED ambientale, rezervor 500ml

Difuzor InnoGear Aromatherapy cu control touch si temporizator ajustabil, 7 culori LED ambientale, 500ml

Descriere

Difuzor Aromatherapy cu control touch si temporizator ajustabil, 7 culori LED ambientale, 500ml

Capacitate mare pentru rezervor, 500 ml, vaporizare puternica cu 2 moduri de functionare: acopera o suprafata de pana la 25 m2, actioneaza pana la 15 ore.

Mod de vaporizare puternica: 35 ml/ora.
Mod de vaporizare redusa: 25 ml/ora.

Temporizator cu 4 presetari si lumini LED personalizabile (7 culori): 1 ora/3 ore/6 ore/functionare constanta. Toate functiile sunt dezactivate la expirarea timpului.

LED-urile pot fi setate pe o anumita culoare sau programate sa se schimbe in mod continuu. Intensitatea acestora este ajustabila, existand posibilitatea de iluminat puternic, slab sau oprirea completa a acestora.

Control touch: ajustarea vaporilor de aer si a luminilor de noapte se face foarte usor, printr-o simpla atingere.

Operare silentioasa si oprire automata: Vaporii de aer rece sunt eliberati cu un zgomot foarte redus, folosind o tehnologie cu ultrasunete, iar dispozitivul se opreste automat atunci cand apa este epuizata.

Fara BPA & usor de introdus sau tras din priza: Realizat din materiale de inalta calitate, pentru siguranta dumneavoastra. Cablul de alimentare este situat in lateralul dispozitivului, in loc de partea de jos a acestuia, pentru usurinta in utilizare.

215,00 lei
(TVA inclus)
DRLN0065
in stoc
+
Comandă rapidă Favorite

Cost de livrare 15 RON

indiferent de localitate

Suport telefonic (9.30-18.00)

- 021 371 86 70 -

Similare model

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.