Pasta termoconductoare Arctic Silver 5 tub 3,5 g 8Bucati

Pasta termoconductoare Arctic Silver 5 tub 3,5 g

Descriere

Pasta termoconductoare Arctic Silver 5 tub 3,5 g

Pachet de 8 bucati. (Pretul este pentru pachet)

Pasta termoconductoare, contine argint cu puritate 99,9% si particule ceramice, asigurand astfel cel mai bun nivel de performanta si stabilitate. In componenta se regasesc particule zinc-oxide, aluminium-oxide si boron nitride, particule ce imbunatatesc stabilitatea pe termen lung; aceasta pasta este optimizata pentru procesoare high-power si radiatoare performante sau solutii de racire cu apa. Nu prezinta conductivitate electrica.


Specificatii tehnice:
Conductivitate termica: 8,7 W/(mK)
Temperaturi limita cuprinse intre -50 -> 180 grade celsius;
Forma de prezentare: seringa 3,5g (pentru aproximativ 6-10 procesoare), in ambalaj original.


Producator: Arctic Silver;
Provenienta: USA.

Recenzii

Probabil cea mai buna pasta termica pe care o puteti utiliza atunci cand instalati un procesor nou, am folosit-o cand am facut un upgrade. Tubul este mic pentru a intra in spatii inguste, iar injectorul functioneaza bine, permitandu-va sa expulzati doar cantitatea potrivita de compus pe procesorul nou inainte de a reinstala radiatorul. Cu siguranta voi mai folosi Arctic Silver 5, este un produs absolut minunat.
Un produs grozav! Cu ceva timp in urma, laptopul meu a prezentat un cod de eroare pentru ceva legat de o problema de supraincalzire. Dupa o cautare pe Google, am aflat ca Arctiv Silver 5 este considerat #1 in domeniul pastelor termoconductoare si a avut multe evaluari de 5 stele, asa ca l-am cumparat. Trebuie sa spun ca sunt mai mult decat multumit de acest produs. L-am aplicat usor si mi-a rezolvat total problema cu supraincălzirea! Cooler-ul sufla rece acum, spre deosebire de cat de cald sufla inainte. Multumesc Artic Silver pentru ca ii permite computerului meu sa functioneze corect după toti acesti ani! Recomand!
Arctic Silver 5 este un bestseller de categoria 1 dintr-un motiv intemeiat. Acest compus mi-a pastrat sistemul rece: 30C in idle și maxim 45C in sarcina. Nu puteam cere un rezultat mai bun. Un brand cu renume, rezultate pe masura!
258,00 lei
(TVA inclus)
AS5-3.5G
Momentan Indisponibil

Cost de livrare 19 RON
indiferent de localitate


Suport telefonic (9.30-18.00)

--- 021 371 86 70 ---

Similare model

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.
Whataspp Vorbim pe Whatsapp?