Stand de incarcare 4 in 1 pentru Apple Watch, iPhone, iPad, cu 4 porturi USB

Stand de incarcare 4 in 1 pentru Apple Watch, iPhone, iPad, cu 4 porturi USB

Descriere

Docking station pentru incarcare 4 in 1 Apple Watch, iPhone, iPad, cu 4 porturi USB

In functie de ce functionalitati ale smartwatch-ului sau telefonului folositi cel mai des, veti fi nevoit sa incarcati dispozitivele la cel putin fiecare doua zile. Totusi, daca faceti parte dintre utilizatorii pentru care smartwatch-ul sau telefonul mobil este un accesoriu esential, cel mai probabil le veti incarca in fiecare zi.

Cel mai adesea, ceasurile smart sunt incarcate seara pe noptiera sau in timpul zilei pe birou. Apple ofera un cablu de incarcare ce include un suport magnetic, care faciliteaza procedeul de alimentare, insa datorita acestui suport cablul poate aluneca pe birou sau cadea in spatele noptierei. Astfel, ceasul se poate deconecta, bateria fiind goala in ziua urmatoare.

Alimentarea acestui stand de incarcare se poate face prin cablul micro USB inclus in pachet.

Acest stand de incarcare din lemn de bambus ofera o metoda simpla si sigura de conectare a smartwatch-ului si a iPhone-ului sau iPad-ului dvs. Baza sa ofera stabilitate, iar pozitionarea slotului pentru cablu este una optima. Design-ul dock-ului este unul modern, integrandu-se astfel perfect pe biroul sau noptiera unde va pastrati accesoriile.

Avand la dispozitie cele 4 porturi USB, va puteti incarca Apple watch-ul, si inca 3 dispozitive Apple.

Dimensiuni: 270mm x 115mm x 50mm

Garantie: 12 luni

Pret vechi: 159,00 lei
130,00 lei
(TVA inclus) Discount: 29,00 lei (18%) Reducere 18%
DRLN0213
in stoc
+
Comandă rapidă Favorite

Cost de livrare 15 RON

indiferent de localitate

Suport telefonic (9.30-18.00)

0721.424.270 / 0754.018.912

Similare model

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.