Baterie compatibila Asus R751LN 2200 mAh

Baterie compatibila Asus model A41-X550E, 2200mAh, 33Wh, 14.8V

Descriere

Tip Baterie: Celule Li-Ion
Tensiune: 14.8V
Capacitate: 2200 mAh

Numar celule: 4
Culoare: Negru


Pentru gasirea bateriei de laptop potrivite si intretinerea sa corespunzatoare sunt necesare cateva precautii.Alegerea bateriei
Verificati producatorul si modelul exact al dispozitivului (precizate de obicei in partea sa inferioara), dar si eticheta acumulatorului pentru informatii mai exacte, cum ar fi part number-ul, modelul, tensiunea (exprimata in volti) si tipul sau (Li-Ion sau Li-Polymer). Daca exista mai multe optiuni disponibile pentru acelasi model, poate fi o idee buna sa o alegeti pe cea de capacitate mai mare.Mentinerea unei durate lungi de viata
Pentru a maximiza pe cat posibil durata de viata a bateriei pe termen lung, este recomandat ca laptopul sa fie inchis complet atunci cand este posibil, sau sa se foloseasca modul de hibernare. In cazul in care bateria nu va fi folosita o perioada semnificativa de timp, de minim cateva saptamani, este ideal ca aceasta sa fie incarcata in totalitate, apoi depozitata intr-un loc uscat si racoros, fara variatii de temperatura, in ambalajul sau.Aditional, puteti optimiza setarile de alimentare din sistemul de operare, astfel incat acumulatorul sa fie mai putin solicitat. Ca regula de baza, cu cat veti descarca de mai putine ori bateria, cu atat o sa reziste mai bine in timp, deoarece orice acumulator are un anumit numar de cicluri incarcare/descarcare complete dupa care isi pierde din eficienta considerabil.
Alte modalitati prin care puteti economisi baterie sunt sa micsorati luminozitatea ecranului si sa opriti modulele Wireless si Bluetooth atunci cand nu le folositi.Autonomia acumulatorului poate fi afectata considerabil si de factori externi, cum ar fi temperaturile foarte mari. Evitati sa blocati grilajele sistemului de racire, pentru a asigura temperatura corespunzatoare de functionare.

Specificatii

Ambalaj:
Bulk
Culoare:
Negru
Serie:
  • R series
Pret vechi: 200,00 lei
189,00 lei
Discount: 11,00 lei (6%) Reducere 6%
DRLN1148-24
in stoc
+
Comandă rapidă Favorite

Cost de livrare 15 RON

indiferent de localitate

Suport telefonic (9.30-18.00)

--- 021 371 86 70 ---

Produsele genuine vor fi semnalate cu Original! Inlocuitorii pentru echipamentele originale vor fi semnalate cu replacement/compatibil! Brandurile prezentate in site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.